Ipko bilanci i gjendjes

Ipko bilanci i gjendjes

Ipko bilanci i gjendjes

00 31 Tetor 2009 Bilanci i gjendjes Firma ushtrimore IPKO-Telecom Data 31. 00 Ju mund ta kontrolloni gjendjen e llogarisë suaj në çdo kohë. dërgo në . • Mjetet janë të regjistruara në bazë të kriterit të likuiditetit;. 6, Data 31. 3. Bilanci i gjendjes 31. 4, Firma ushtrimore IPKO-Telecom. 10. Bilanci i gjendjes duhet të lexohet së bashku me shënimet e paraqitura në faqet 7 deri 36 që janë pjesë përbërëse e pasqyrave financiare. 8, Pasuritë, Detyrimet dhe Kapitali, 198000, Pasuria. 5. Kështu në ekranin e Fondacioni IPKO do të ofrojë mbështetje financiare dhe të tjera për: a. 00 € Ll/Pagueshme 10,000. IPKO shpërblen konsumatorët besnik të të gjitha shërbimeve, përmes programit Pika! Regjistrohuni FALAS dhe bëhuni pjesë e programit IPKO Pika. 2009. 2, Bilanci i gjendjes. 7. Për ta kontrolluar gjendjen e llogarisë, duhet të shënoni kodin në vijim *101#. 9, Cash, 50,000. Qëllimet e Fondacionit IPKO do të përfshijnë, por nuk kufizohen vetëm Prishtinë, 6 Shtator 2018 – Të gjitha ndeshjet e UEFA – Liga e Kombeve që do të transmetohen në platformën IPKO-Digitalb, tash mund të shikohen pa pagesë Oferta më e mirë në botë! Pakot e reja mujore përmbajnë benefite të kombinuara si minuta PA LIMIT drejt IPKO-së, minuta drejt operatorëve tjerë, SMS PA LIMIT Si bëhet aktivizimi nëse nuk jeni përdorues i pakove të internetit në mobil? Nëse deri tani nuk keni përdorur pakot e internetit në mobil, ju duhet që së pari të 1. E themeluar më 1999, IPKO është zhvilluar suksesshëm Bilanci i Gjendjes është një pasqyrë e mjeteve dhe e obligimeve të firmës në një kohë të caktuar. 12. Klientët e IPKO Telekomunikimet, njihet si kompania e telekomunikacionit me rritjen më të shpejtë në Evropë. 2010  Biznese tregtare (Elkos,Nertili); Biznese sherbyese (Ipko,Bankat,Kosova Raisen) Bilanci i gjendjes,; Pasqyra e të ardhurave dhe i shpenzimeve (bilanci i Bilanci i gjendjes është si një fotografi financiare momentale e datës kritike që Pako e IPKO-s DuoFix (Internet dhe Telefonia fixe). trajnimi dhe edukimi për zhvillimin e kapitalit njerëzor në . 2009 Pasuritë Detyrimet dhe Kapitali Cash 50,000. Dërgohet SMS për shikimin e gjendjes së llogarisë bankare: Në SMS shkruani tekstin: bilanci. Bordi i Drejtorëve i SMS IPKO Digjital TV dhe Internet BILANCI – për informatat e llogarisë; Ju mund po ashtu ta keni gjendjen tuaj të kartelës StarCard në xhepin tuaj me Shkarko Emri i OJQ-së: IPKO Foundation Bilanci i gjendjes 31. Fillimi Bilanci i Gjendjes. Prishtinë, 6 Shtator 2018 – Të gjitha ndeshjet e UEFA – Liga e Kombeve që do të transmetohen në platformën IPKO-Digitalb, tash mund të shikohen pa pagesë Oferta më e mirë në botë! Pakot e reja mujore përmbajnë benefite të kombinuara si minuta PA LIMIT drejt IPKO-së, minuta drejt operatorëve tjerë, SMS PA LIMIT Si bëhet aktivizimi nëse nuk jeni përdorues i pakove të internetit në mobil? Nëse deri tani nuk keni përdorur pakot e internetit në mobil, ju duhet që së pari të dhe të blini numër hej! ne cilindo dyqan të IPKO-së, apo të aktivizoni Këto pako kanë validitet 30 ditë, ndërsa për të kontrolluar gjendjen e tyre thirrni *888#